Somali Pasta Sauce
Ingrediënten:
1 ui
½ groene peper
4 teentjes knoflook
½ kopje olijfolie
2 £ Beef (binnen ronde) snijd in zeer kleine blokjes
1 eetlepel Hawaash
2 blikjes (2 x 796 ml) blokjes gesneden tomaten
2 eetlepels plantaardige kruiden (Vegeta)
2 eetlepels Tomatenpuree
1 eetlepel suiker
2 eetlepels koriander (fijngehakt)
1 theelepel zwarte peper (of naar smaak)
1 ui
½ groene peper
4 teentjes knoflook
½ kopje olijfolie
2 £ Beef (binnen ronde) snijd in zeer kleine blokjes
1 eetlepel Hawaash
2 blikjes (2 x 796 ml) blokjes gesneden tomaten
2 eetlepels plantaardige kruiden (Vegeta)
2 eetlepels Tomatenpuree
1 eetlepel suiker
2 eetlepels koriander (fijngehakt)
1 theelepel zwarte peper (of naar smaak)
Routebeschrijving:
1. Meng ui, groene peper en knoflook in pan.
2. Doe ze in de olie en bak 2 minuten.
3. Voeg vlees toe en kookt tot het
sap is verdampt.
4. Voeg Hawaash toe en bruin het vlees
voor 2 minuten.
5. Open blikjes in blokjes gesneden tomaten en de tomatenpuree.
6. Voeg de in blokjes gesneden tomaten en de tomatenpuree toe.
7. Voeg de kruiden en groenten toe, dek
af en kook 45 minuten op een matig laag vuur.
8. De saus is klaar als de olie omhoog gaat.
9. Voeg de gehakte koriander en zwarte
peper toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten